La ceremonie del The Game Awards gastheer van de presentatievideo van de bèta van aaseters. Nieuwe third-person shooter op basis van coöperatieve gameplay zal debuteren met een bètatest op pc en in de toekomst op consoles landen.

De game, die al beschikbaar is sinds de aankondiging, speelt zich af in een aarde gehuld in een nucleaire winter spelers moeten overleven als hordes vijanden hen aanvallen. De personages zullen zich niet alleen moeten verdedigen tegen door straling gemuteerde wezens, maar ook tegen andere mensen die willen overleven.

Na de bèta wordt de game uitgebracht PlayStation 4 en Xbox One en kunnen gratis worden gespeeld. Scavengers is niet expliciet aangekondigd voor next-gen consoles, maar er kan worden aangenomen dat het nog steeds afspeelbaar zal zijn via achterwaartse compatibiliteit.