In de Epic Games Store komt Kerstmis eerder. Deze week zijn er twee titels gegeven en beide van voortreffelijk vakmanschap: Pijlers van eeuwigheid en Tiranny.

Twee cadeaus waar liefhebbers van klassieke RPG ongetwijfeld heel blij van zullen worden, aangezien het in beide gevallen werken van zijn Obsidian Entertainment gepubliceerd door paradox Interactive voor de intrede van het softwarehuis in de Xbox Game Studios.

pilaren der eeuwigheidpilaren der eeuwigheid wordt hier voorgesteld in zijn Definitive Edition, inclusief alle aanvullende inhoud die na de lancering is aangekomen. Spelers kunnen zich onderdompelen in de buitengewone wereld van Eora (die de scène zal zijn van het volgende werk van de studio, beloofd) terwijl u ook geniet van beide uitbreidingen van de cyclus "The White March" plus alle bonussen.

TirannieTirannie is de andere mijlpaal die gratis wordt toegekend door de Epic Games Store en deze wordt ook in zijn zeer complete versie verstrekt Gouden editie. Naast het basisspel bevat het uitbreidingen Bastard's Wounds and Tales from the Tiers, evenals een hele reeks kleine add-ons, zoals de originele Deluxe-soundtrack, de digitale kaart van de game in hoge definitie, de complete gids van auteur John Helfers en een kunstboek.

Pillars of Eternity: Definitive Edition en Tyranny - Gold Edition kunnen gratis worden ingewisseld in de Epic Games Store en blijven zoals gewoonlijk permanent in je bibliotheek. De aanbieding is geldig t / m 17 december.