Cyberpunk 2077 CD Projekt RED Night CityCyberpunk 2077 is realiteit. De videogame-blockbuster van CDProjekt RED heeft het licht gezien en, afgezien van enkele nogal slappe versies (op al die PS4 en Xbox One), was de impact op het publiek gewoon ongelooflijk.

Volgens wat wordt vermeld door de CDPR zelf in een tweeten, de titel is al in handen van maar liefst 8 miljoen spelers.

Zelfs op Steam bereikt het aantal gelijktijdige spelers regelmatig een recordhoogte van meer dan een miljoen gebruikers die al door de straten van Night City lopen. Dit zijn gewoon uitzonderlijke cijfers, die de gigantische omvang van de productie onderstrepen. Om een ​​idee te krijgen, denk gewoon dat een titel eruit ziet Controle heeft momenteel in totaal 2 miljoen exemplaren verkocht sinds de lancering ongeveer een jaar geleden, en dat Doom Eternal hij registreerde "Only" 3 miljoen exemplaren verkocht op de eerste dag.

Door het publiek te bedanken voor hun vertrouwen, CDProjekt RED herinnerde eraan dat de reis van Cyberpunk 2077 nog maar net is begonnen en ze zijn al druk bezig met het maken van een hele reeks bugfixes en updates voor hun nieuwe werk.