In dit 2020 lijkt er geen rust te zijn voor de hype van niet-gamers. Vanwege de gebruikelijke en bekende problemen in verband met de logistieke problemen veroorzaakt door de regels ter voorkoming van COVID 19, ook Prince of Persia: The Sands of Time Remake is uitgesteld.

Aangekondigd afgelopen september en oorspronkelijk gepland voor de nu naderende maand januari, kondigde Ubisoft aan via een bericht van Twitter de beslissing hebben genomen om de lanceringsdag een paar weken later dan verwacht te verplaatsen.

We zijn heel blij dat we dit spel weer in handen van de spelers kunnen geven. 2020 was echter een buitengewoon ingewikkeld jaar. Vandaag moeten we jullie laten weten dat we meer tijd nodig hebben om de game te voltooien, dus de releasedatum is verplaatst naar 18 maart 2021. We geloven dat dit de juiste beslissing is om ervoor te zorgen dat we de best mogelijke game aanbieden.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake zal daarom vanaf 18 maart 2021.