Playground Games kondigde de afgelopen uren een nieuwe DLC aan gewijd aan hun geweldige werk: Forza Horizon 4. The DLC wordt gratis verspreid vanaf vandaag voor alle gebruikers van de autotitel.

Super 7, dit is de naam die de ontwikkelaars hebben gekozen voor de aanvullende inhoud in kwestie, introduceert de mogelijkheid om op maat gemaakte uitdagingen te creëren met behulp van hellingen en sprongen, en zo optimaal te trouwen met het arcade-karakter dat wordt aangeboden door Forza Horizon. De gecreëerde uitdagingen worden vervolgens willekeurig gekozen door de modus nauwkeurig te selecteren, Super 7.

Bedenk dat PlayGround Games momenteel aan het ontwikkelen is op de nieuwe Fable. Het valt dus nog af te wachten hoeveel steun voor de serie kan blijven bestaan, ook vanwege de waarschijnlijke ontwikkeling van een hoofdstuk van het merk.