Na de bevestigingen van Brie Larson, Gal Gadot, Eddie Vedder e Tom Holland als super gasten ai De Game Awards 2020, zullen veel fans dat graag weten Reggie Fils-Aimé, de voormalige president van Nintendo of America, het zal zijn een van de presentatoren van de show.

Hoewel hij niet langer de positie van president van de Noord-Amerikaanse divisie di Nintendo, Reggie bleef nog steeds heel dichtbij naar de wereld van videogames: in maart trad hij toe tot de raad van bestuur di GameStop, terwijl het in juli werd strategisch adviseur voor de onafhankelijke uitgever Rogue-spellen.

Een personage met een sterke persoonlijkheid en dat kent de game-industrie heel goed, en dat zal er zeker toe bijdragen dat deze editie van The Game Awards spannend en plezierig wordt.

I De Game Awards 2020 wordt op een volledig virtuele manier gehouden (uiteraard vanwege de Covid-19) in de tussenliggende nacht 10 en 11 december om uur 01: Italiaans 00.