Na de bevestigingen van Brie Larson, Gal Gadot, Eddie Vedder e Tom Holland als super gasten ai De Game Awards 2020, zullen veel fans dat graag weten Reggie Fils-Aimé, de voormalige president van Nintendo of America, het zal zijn een van de presentatoren van de show.

Hoewel hij niet langer de positie van president van de Noord-Amerikaanse divisie di Nintendo, Reggie bleef nog steeds heel dichtbij naar de wereld van videogames: in maart trad hij toe tot de raad van bestuur di GameStop, terwijl het in juli werd strategisch adviseur voor de onafhankelijke uitgever Rogue Games.

Een personage met een sterke persoonlijkheid en dat kent de game-industrie heel goed, en dat zal er zeker toe bijdragen dat deze editie van The Game Awards spannend en plezierig wordt.

I De Game Awards 2020 wordt op een volledig virtuele manier gehouden (uiteraard vanwege de Covid-19) in de tussenliggende nacht 10 en 11 december om uur 01: Italiaans 00.