In 'internet 2.0 het is moeilijk om iedereen tevreden te stellen, vooral als men de taalgrenzen overschrijdt. Een woord kan A betekenen voor de ene persoon en B voor een ander met de laatste die hij misschien hoort overtreding voor zijn gebruik. En het is precies met dit type controverse in gedachten dat Trekken begon actie te ondernemen door bepaalde veronderstelde tags te verwijderen aanvallend, zoals de term blind rennen.

Om aan te kondigen is het de Community Manager van het platform Erin "Aureylian" Wayne, die het platform bedankt voor het aanmoedigen van de gemeenschap om een ​​taal te gebruiken meer inclusief door het gebruik van alternatieve termen zoals Eerste Playthrough o Geen spoiler. Deze beslissing werd echter niet op de beste manier ontvangen door gebruikers die dit verbod als een intentie zagen ondeugend om een ​​woord te demoniseren dat - tweede het woordenboek - heeft twee betekenissen: een handicap e een gebrek aan informatie en / of duidelijkheid.