Neil Druckmann wordt co-president van Naughty Dog, Alison Mori en Christiam Gyrling worden de twee nieuwe vice-presidenten.

Periode van veranderingen voor de Amerikaanse studio dankzij de reorganisatie van dezelfde rond drie pijlers. Evan Well, president van het softwarehuis, heeft besloten het veelbesproken onderwerp te promoten Neil Druckmann als covoorzitter, terwijl de Director of Operations Alison Mori en de co-directeur van programmeren Christian Gyrling ze werden gepromoveerd tot vice-presidenten.

Het officiële persbericht werd vrijgegeven op de Naughty Dog-website, waarop staat:

“We staan ​​op het punt een jaar af te sluiten vol uitdagingen en gekenmerkt door een wereldwijde pandemie, maar er zijn ook positieve momenten geweest. Voor ons bij Naughty Dog was een van hen de release van The Last of Us Part II, maar er komt vandaag een andere aan. We willen geweldig nieuws over de studie met je delen. Tijdens een meeting maakten we enkele welverdiende acties bekend:

Neil Druckmann werd na drie jaar vice-presidentschap verkozen tot covoorzitter van Naughty Dog. De zojuist genoemde rollen worden vervuld door Alison Mori en Christian Gyrling, respectievelijk directeur operations en co-director programmering.

We hebben echt een ongelooflijk team en het is erg zinvol om met hen samen te werken, vooral tegenwoordig. Ik ben trots op het team als ik hun verdiensten en bijdrage aan de studie kan erkennen. Help me mee en feliciteer ze! "

Felicitaties aan de jongens van Naughty Dog!