EA heeft bevestigd dat de langverwachte vierde aflevering van de saga van Dragon Age, zal te zien zijn tijdens de Game Awards op 11 december. Het nieuws dat er tot nu toe over is gelekt, is zeer schaars geweest, zo erg zelfs dat zelfs de titel zelf nog steeds een mysterie is.

Het nieuws werd tijdens de Dragon Age-dag, Dag gewijd aan de viering van de saga door fans op 4 december. Kort nadat EA dit ook bevestigde, bevestigde Geoff Keighley, producer en gastheer van de Game Awards, op Twitter. "Speciale look" naar de nieuwe titel.

Als onderdeel van de viering van Dragon Age Day is BioWare ook uitgebracht vier kleintjes verhalen geschreven door het ontwikkelingsteam. In deze verhalen wordt de toekomst van Dragon Age geverfd en worden kleine previews van de onthulling die zal worden gehouden tijdens de Game Awards ook verborgen.

Goed nieuws dus voor de fans van de saga, die de afgelopen dagen met bezorgdheid over de overlopen van twee belangrijke namen zoals Casey Hudson en Mark Darrah door het BioWare-team.