Google Stadia rekent op de lancering van Cyberpunk 2077. Alle gebruikers die besluiten de titel te kopen op het platform voor streaming videogames, zullen een ongelooflijk geschenk ontvangen.

De Premier Edition wordt in feite geleverd aan iedereen die natuurlijk het aanbod inwisselen, zal een kopie van de Poolse kwalificatie pakken in december 17. In feite bevat de kit de Stadia-gamepad en een ultra Chromecast, handig om te spelen in 4K-resolutie, zelfs op tv. Let op: om te profiteren van de 4K-modus, heb je ook een Pro-abonnement op de service nodig. De kosten van de laatste zijn gelijk aan 9,99 euro, maar hebben toegang tot een zeer behoorlijke bibliotheek met titels inbegrepen.

Daarom is het door Cyberpunk 2077 te kopen voor 59,99 euro mogelijk om ook een kit aan te schaffen, waarmee ongeveer 2/3 van de totale waarde wordt bespaard. Echt een koopje.