La wereldwijde pandemie genereerde een bepaald verwarring binnen de hardware markt. Of het is PS5, Xbox-serie X of in dit geval het nieuwste GPU-model Nvidia o AMD, de plaag van scalpers hebben veel gebruikers belet de nieuwste technologische innovaties van 2020 te kopen, waarbij de laatste gedwongen is de kaarten tegen een premie te kopen of uren en uren te verspillen aan de wanhopige zoektocht RTX 3060 Ti momenteel Niet op voorraad. In dit opzicht, de Twitch-gebruiker Falcodrin heeft een manier gevonden om het voor iedereen gemakkelijker te maken om te zoeken, via een bot live stream.Hoe de bot werkt, is intuïtief: er wordt automatisch gezocht binnen elke advertentie van de belangrijkste retailers Amerikaans (Newegg, Best Buy, Amazon etc.) en voer vervolgens een status uit die bevestigt de beschikbaarheid of niet van het product.

Natuurlijk is op dit moment misschien de visie van honderden in het rood geschreven "Niet op voorraad" deprimerend, maar de bot is nog steeds een leuk idee dat het scheelt u veel vrije tijd.