PAWTUCKET, RI– (BUSINESS WIRE) -$ HAS #HAS-Hasbro, Inc. (NASDAQ: HAS) heeft vandaag aangekondigd dat de Raad van Bestuur een driemaandelijks contant dividend van $ 0.68 per gewoon aandeel heeft aangekondigd. Het dividend zal op 16 februari 2021 betaalbaar worden gesteld aan de geregistreerde aandeelhouders bij het einde van de werkdag op 2 februari 2021.

Over Hasbro

Hasbro (NASDAQ: HAS) is een wereldwijd spel- en entertainmentbedrijf dat zich inzet voor het creëren van 's werelds beste spel- en entertainmentervaringen. Van speelgoed, games en consumentenproducten tot televisie, films, digitale games, live-action, muziek en virtual reality-ervaringen, Hasbro maakt verbinding met een wereldwijd publiek door geweldige innovaties, verhalen en merken tot leven te brengen via gevestigde en inventieve platforms. De iconische merken van Hasbro zijn onder meer NERF, MAGIC: THE GATHERING, MY LITTLE PONY, TRANSFORMERS, PLAY-DOH, MONOPOLY, BABY ALIVE, POWER RANGERS, PEPPA PIG en PJ MASKS, evenals vooraanstaande partnermerken. Via zijn wereldwijde entertainmentstudio, eOne, bouwt Hasbro zijn merken wereldwijd uit door geweldige verhalen en inhoud op alle schermen. Hasbro zet zich in om de wereld een betere plek te maken voor alle kinderen en alle gezinnen door middel van maatschappelijk verantwoord ondernemen en filantropie. Hasbro door 2020BL Media gerangschikt onder de 100 beste zakelijke burgers van 3, is de afgelopen negen jaar door Ethisphere Institute uitgeroepen tot een van 's werelds meest ethische bedrijven en door Forbes en JUST Capital de afgelopen vier jaar tot een van Amerika's meest JUST-bedrijven. . We delen regelmatig belangrijke bedrijfs- en merkupdates op onze Investor Relations-website, Newsroom en sociale kanalen (@Hasbro op Twitter en Instagram, en @HasbroOfficial op Facebook.)

© 2020 Hasbro, Inc. Alle rechten voorbehouden.

HAS-D

Contacten

Contact voor investeerders: Debbie Hancock | Hasbro, Inc. | (401) 727-5401 | debbie.hancock@hasbro.com
Perscontact: Julie Duffy | Hasbro, Inc. | (401) 727-5931 | julie.duffy@hasbro.com

Bron BEDRIJFSDRAAD