Nieuwe week, nieuw Gratis is mooi gewijd aan de gratis aanbiedingen vanEpic Games Store. Deze keer geeft de digitale winkel iedereen een kopie van de beroemdste indietitel van allemaal: Cave Story +.

In eerste instantie ontwikkeld door de ontwerper Daisuke Amaya (ook bekend als Pixel) in 2004 als freeware en later uitgebracht door Nicalis via een versie Plus remastered, de titel is een Metroidvania-avontuur met een robot zonder herinneringen in de hoofdrol op een drijvend eiland dat wordt gedomineerd door het kwaad doctor, een mens die ontvoert en er experimenten op uitvoert Mimiga, een van de vele soorten die de drijvende archipel bewonen.

“Waarschijnlijk het bekendste indiegame aller tijden, Cave Story + biedt een origineel verhaal vol persoonlijkheid, mysterie en snel plezier. Ren, spring, schiet, vlieg en ontdek in dit enorme avontuur dat doet denken aan 8- en 16-bits klassiekers! "

Uiteraard om toegang te krijgen tot het aanbod een Epic Games Store-account en punctualiteit zijn vereist. Het aanbod loopt namelijk af op 10 december 2020 om 17 uur.