Cyberpunk 2077's Day One is gebroken! Geen paniek: CD Projekt Red heeft dat al bevestigd het zal elk soort audiovisueel lek bestrijden vóór 9 december 2020Wat echter discussie veroorzaakt, is de twijfel over de aanwezigheid of afwezigheid van een Dag één patch voor de nieuwste RPG van het Poolse softwarehuis.

Aanvankelijk meldde Twitter-gebruiker Okami13 de aanwezigheid van een patch van 56 GB vereist voordat u het spel start. Dit gerucht was echter deconfirmed door CD Projekt stafmedewerker Fabian Mario Döhla. Toen er echter meer lekken begonnen te verschijnen op deze mysterieuze download, onthulde Fabian dat de patch "niet is wat we verwachten". verdere verwarring van de fanbase.

Kortom, bestaat deze patch? Bestaat niet? Bevat het Ezio Greggio?! We weten het niet en we moeten waarschijnlijk wachten op de officiële release om erachter te komen. Echter, van de laatste aanhangwagen aangetoond dat we weten dat Cyberpunk 2077 AVRA de zielen poseerden!