Halo Oneindig zou een modaliteit kunnen ontvangen Battle Royale, volgens een interne leaker a Microsoft die het allemaal samenvatte in een kleine Twitter-thread.

Volgens wat er is geschreven, 343 Industries zou bereid zijn om een ​​modaliteit vrij te geven Battle Royale gratis in de ring Halo Zeta. Het is echter mogelijk dat deze nieuwe modus niet al met de game wordt gestart uitgesteld de 2021.

MOGELIJKE SPOILERALARM

(Je bent gewaarschuwd)

Het lijkt ook op het team werkt nog steeds aan het einde van het spel en overweegt momenteel de opname van twee verschillende eindes, die de toekomst van de franchise voor de komende jaren zou bepalen. Ten slotte vertelt de leaker over een eventuele Halo Wars 3 en een onderverdeling van Halo Infinite in 4 hoofdstukken, die zal worden uitgebracht gedurende de 10 jaar dat de game wordt ondersteund.

Uiteraard nodigen wij u uit om deze lekken met een korreltje zout te nemen en te wachten op het uitkomen van nieuwe informatie via de officiële kanalen van 343 Industries.