Sony PS5De lancering van de PS5 is misschien niet geweldig verlopen in termen van gebruikerstevredenheid (en velen slaagden er niet in om er een te pakken vanwege de grote vraag), maar het was ongetwijfeld een succes in termen van verkoop. De voorraden van de nieuwe console zijn vrijwel overal uitverkocht en denken er tegenwoordig een te vinden om te kopen is in feite een utopie.

Sony besloot daarom spelers gerust te stellen die zich al neerlegden bij een kerst zonder PS5 en maakte dat bekend nieuwe voorraden zal eind 2020 in de winkels liggen.

Een nieuwe mogelijkheid voor gebruikers die met een droge mond zijn achtergelaten als gevolg van een echte online aankooprace en die zich heeft vertaald in absoluut bevredigende cijfers voor het Japanse huis: Volgens SIE-baas Jim Ryan ontving PS5 meer pre-orders in 12 uur dan PS4 verzameld in drie maanden.