Kadabra, de populaire eerste generatie Pokémon, kan terugkeren naar de Pokémon Trading Card Game. Wat is er gebeurd?

Fans van de Pokémon TCG zullen zeker het eigenaardige verhaal kennen dat verband houdt met de papieren versie van Kadabra. Het monster van het psychische type was de hoofdrolspeler in een rechtszaak die door de illusionist naar voren was gebracht Uri Geller in 1999. De beschuldiging tegen Nintendo was gebaseerd op de gelijkenis tussen de naam van de illusionist en de Japanse naam van het personage, Jonger, en zijn vermogen om lepels te buigen met zijn geest, het werkpaard van Geller. Het proces eindigde toen de Pokémon tot nu toe werd uitgesloten van alle kaarten in het spel.

Maar nu zegt de illusionist dat hij spijt heeft van wat er is gebeurd en, via Twitter, laat Nintendo dik breng het aanstootgevende monster terug naar de wereld van Pokémon-ruilkaarten.

Nieuws dat spelers en verzamelaars zeker zal bekoren. Nu moeten we gewoon zien wat de artiesten van de beroemdste TCG ter wereld zullen bedenken.