Nintendo heeft officieel het einde van de officiële ondersteuning voor een van de meest succesvolle titels in de Wii U-bibliotheek. Super Mario Maker Hij zal in maart 2021 "sterven".

De titel zal inderdaad zijn verwijderd uit de eShop gewijd aan de ongelukkige console al vanaf de volgende 13 januari, terwijl het tegen het einde van maart niet langer mogelijk zal zijn om de levels te laden die gemaakt zijn voor andere gebruikers om te spelen en te bewonderen. het moet nog worden gespecificeerd of de niveaus die op die datum zijn geladen, speelbaar blijven. Als dit niet zo zou zijn, zouden duizenden creatieve en originele ideeën verloren gaan.

Het is onze wens dat Super Mario Maker natuurlijk op de een of andere manier kan overleven, door een minimum aan infrastructuur te behouden waarmee je kunt genieten van het goede dat spelers van over de hele wereld hebben geïntroduceerd.