Het vierde seizoen van Castlevania is in de maak en regisseur Samuel Deats laat ons twee prachtige stills zien.

Na de tragische finale van het derde seizoen kijken fans reikhalzend uit naar het vervolg van de avonturen van Trevor Belmont, Sypha Belnades en Alucard. Om Thanksgiving te vieren werd de regisseur zelf vrijgelaten twee frames genomen uit het vierde en volgens zijn fenomenale vierde seizoen.

De stijl lijkt hetzelfde als in het derde seizoen, gekenmerkt door donkerdere kleuren dan in de eerste seizoenen. De granieten pose van Trevor is ook merkwaardig, met zijn kraag omhoog gedraaid als zijn aartsvijand Dracula. Zou er iets kunnen veranderen voor de vampierjager?

Op dit moment hebben we nog geen releasedatum voor de nieuwe afleveringen, maar we herinneren je eraan dat je de eerste drie seizoenen van de serie op Netflix kunt herstellen.