Flight Simulator is niet alleen een van de videogames die het best zijn ontvangen door publiek en critici van deze 2020, het is ook een klein technologisch meesterwerk. Ondanks het werk van ASOBO meesterlijk is geweest, is er altijd ruimte om zo'n uitgestrekte en gedetailleerde wereld te verbeteren.

De ontwikkelaars zijn hiervan op de hoogte en zijn daarom direct begonnen met het publiceren van het Wereld Update, updates gericht op het verbeteren van specifieke plaatsen. De eerste van deze updates het concentreerde zich op Japan, en nu is het de beurt aan de Verenigde Staten van Amerika.

De tweede Wereldupdate, die gratis is voor alle Flight Simulator-spelers, richt zich op het verbeteren van omgevingen en interessante plaatsen verspreid over Noord-Amerika. Naast een algemene verbetering van de texturen, -update voegt ook verschillende toe nieuwe luchthavens tot in het kleinste detail gebouwd (Atlanta, Dallas / Fort Worth, Friday Harbor en New York Stewart).

Bovendien kunnen spelers zich wagen aan een nieuwe ontdekkingsvlucht saan de oostkust en een nieuwe Bush-reis in de wildernis van Alaska.