Tijdens het pandemisch veel bedrijven, vooral binnen de videogamemarkt, hebben hun werkomgeving thuis erdoorheen verplaatst Slim werkensquare Enix het lijkt echter bereid om deze nieuwigheid ook buiten deCoronavirus-noodsituatie.

Square Enix Slim Werken

Via dit persbericht gepubliceerd in de Officiële site, legt het Japanse bedrijf de redenen achter deze nieuwe uit verandering van richting:

“In plaats van thuiswerk te gebruiken als een methode om infecties te voorkomen tijdens de huidige pandemie, zal het bedrijf er een permanente en primaire stijl van maken naast de reeds bestaande stijlen. Hiermee hoopt het bedrijf niet alleen een flexibele en diverse werkomgeving te creëren, maar ook de productiviteit verder te verhogen en werknemers te helpen een optimale balans tussen werk en privé te vinden. "

Square Enix heeft inderdaad gevonden 80% positieve feedback richting Smart Working, wat haar ertoe bracht om deze beslissing te overwegen. Laat het het begin zijn van een revolutie binnen de sector?