Het was onvermijdelijk, maar alleen de officiële aankondiging ontbrak. De langverwachte DLC van Cuphead, The Delicious Last Course, is uitgesteld tot 2021 waardoor de release die voor later dit jaar is gepland, wordt overgeslagen.

In een kleine brief geschreven door de broers Chad en Jared Moldenhauer, hebben de ontwikkelaars die dol zijn op tekenfilms uit de jaren 20 de redenen achter weer een ander uitstel gemotiveerd. Het belangrijkste probleem waarmee het duo werd geconfronteerd, waren duidelijk de gevolgen van wereldwijde pandemie wat een gestage werkstroom verhinderde die niet kon leveren een DLC op hoog niveau, een belangrijk kenmerk van de MDHR Studio. De brief wordt uiteindelijk afgesloten met een verontschuldiging aan de fandom en een verwijzing naar volgend jaar.

Kortom, zelfs deze DLC lijkt de fase van te zijn ingegaan Ontwikkeling Hell die ook producties treft zoals Hollow Knight: Silksong. Moge dit nieuwe avontuur van Cuphead en Mugman ook worden een zelfstandige titel? We zullen het in 2021 ontdekken.