Na het scoren een beugel tegen Napoli, Zlatan Ibrahimovic lijkt naar de Team van de week 9 in FIFA 21. Het lijkt er echter op dat de Zweedse kampioen van AC Milan het niet zo goed kan vinden EA Sports.

Via zijn sociale kanalen is Ibra inderdaad klaagde over het gebruik van zijn gezicht en zijn naam in het laatste hoofdstuk van de franchise gewijd aan voetbalsimulatie, waarin staat dat hij noch de Fifa noch Electronic Arts toestemming heeft gegeven om ze voor winst te gebruiken. Ondertussen uw advocaat Mino Raiola bevestigde de start van het onderzoek naar de zaak.

Een nogal eigenaardig geval, aangezien het team waarin de Zweed speelt, deAC Milan, heeft feitelijk een exclusieve licentieovereenkomst getekend met de ontwikkelaar, waardoor het gebruik van het gezicht van zijn atleten is toegestaan ​​om ze in het spel te laten verschijnen. Hetzelfde geldt voor andere teams zoals de Real Madrid, L 'Inter en vele andere teams die lid zijn van het programma Partnerclubs​ Bah!