Cyberpunk 2077CDProjekt RED heeft de afgelopen maanden veel informatie over Cyberpunk 2077 gedeeld, vooral via zijn tijdschriften Nacht stad draad. Wat echter nog niet was opgehelderd, was de werkelijke duur van het spel, een thema dat een paar weken geleden zelfs enige bezorgdheid had gewekt, toen werd bevestigd dat de belangrijkste zoektocht van het spel zou zijn een duur korter dan die van The Witcher 3.

Als je dacht dat dit een game met minder inhoud zou betekenen dan de derde aflevering van de Geralt-saga, heb je het waarschijnlijk mis. Lukasz Babiel, QA-lead van Cyberpunk 2077, zei in een bericht op Twitter dat na 175 uur spelen is het hem nog steeds niet gelukt.

Het meest verrassende is dat Babiel dat ook specificeerde het is niet eens een playtrough waar hij het spel 100% probeert te voltooien. Dit betekent dat deze naar alle waarschijnlijkheid een buitensporig aantal side-quests bevat, een praktijk waarin CDPR vaak heeft bewezen uit te blinken in The Witcher-saga.

Cyberpunk 2077 belooft daarom een ​​titel te worden met een vrij aanzienlijke levensduur, aangezien het al was verschenen in de allereerste tests die door de experts werden uitgevoerd, waaruit bleek dat het nodig was om zelfs maar de eerste credits te krijgen van vier tot zes uur spelen.