SAN FRANCISCO - (BUSINESS WIRE) -$ ZNGA #Zynga–Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), een wereldleider op het gebied van interactief entertainment, heeft vandaag aangekondigd dat leden van het managementteam aanwezig zullen zijn op de volgende aankomende virtuele beleggersconferenties.

Nasdaq virtuele beleggersconferentie
Datum: woensdag, december 2, 2020
Spreker: Ger Griffin, Chief Financial Officer
Tijd: 2:00 uur GMT / 6:00 uur PT

UBS Global TMT virtuele conferentie
Datum: woensdag, december 9, 2020
Spreker: Frank Gibeau, Chief Executive Officer
Tijd: 9:20 uur ET / 6:20 uur PT

Deze evenementen zijn toegankelijk via live audiowebcasts op de Investor Relations-website van Zynga op http://investor.zynga.com, evenals via herhalingen na de gebeurtenissen.

Over Zynga Inc.

Zynga is een wereldleider in interactief entertainment met een missie om de wereld via games te verbinden. Tot op heden hebben meer dan een miljard mensen de franchises van Zynga gespeeld, waaronder CSR Racing™, Rijken en puzzels™, Draken samenvoegen!™, Magisch samenvoegen!™, Toon Blast™, Toy Blast™, Woorden Met vrienden™ en Zynga Poker™. Zynga's games zijn beschikbaar op meerdere platforms en mobiele apparaten wereldwijd. Het bedrijf is opgericht in 150 en heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco met vestigingen in de VS, Canada, het VK, Ierland, India, Turkije en Finland. Ga voor meer informatie naar www.zynga.com of volg Zynga op Twitter, Instagram, Facebook van de Zynga blog.

Forward-Looking Statements

Zynga kan toekomstgerichte verklaringen afleggen met betrekking tot toekomstige gebeurtenissen of de toekomstige financiële prestaties van het bedrijf. Verklaringen met woorden als "verwacht", "geloven", "schatting" of "verwachten" en verklaringen in de toekomst zijn toekomstgerichte verklaringen. Deze toekomstgerichte verklaringen zijn risico's en onzekerheden die ertoe kunnen leiden dat feitelijke gebeurtenissen of toekomstige resultaten wezenlijk verschillen van die uiteengezet in de toekomstgerichte verklaringen. Raadpleeg de nieuwste SEC-deponeringen van Zynga (inclusief ons kwartaalverslag op formulier 10-Q voor het fiscale kwartaal eindigend op september 30, 2020) . Deze toekomstgerichte verklaringen gelden alleen op de datum van de presentatie; Zynga neemt geen verplichting op zich en betekent niet noodzakelijkerwijs deze toekomstgerichte verklaringen bij te werken.

Contacten

Investor Relations:
Rebecca Lau
Investors@zynga.com

Druk op:
Sarah Ross
Sarah@zynga.com

Bron BEDRIJFSDRAAD