Sonic keert terug naar het grote scherm dankzij het praktisch voor de hand liggende vervolg. De opnames zijn gepland voor maart 2021.

Het succes van de functie Paramount Pictures zorgde voor een vervolg op de verfilming. Nu, dankzij een officieel document gericht aan de British Columbia Film Commission, lekken de eerste officiële details uit. Je kunt ze zien in de onderstaande tweet:

De codenaam van het project is Emerald Hill, dezelfde naam als het eerste niveau van Sonic The Hedgehog 2, en wordt geproduceerd door het Red Energy Film-team dat een budget heeft van 20 miljoen dollar. De opnamen beginnen op 10 maart 2021 en eindigen hopelijk op 10 mei.

We weten dat de release van de film, althans op dit moment, gepland staat voor april 2022, dus we moeten gewoon wachten op de terugkeer van het blauwe stekelvarken.