Het wachten is voorbij! De countdown afgelopen week geactiveerd door square Enix bereikte middernacht in Japan en in plaats daarvan kwam de aankondiging van iets nieuws, Neo: The World Ends with You.

De nieuwe titel in de serie komt eraan zomer 2021 op Nintendo Switch en PS4 zal opnieuw plaatsvinden in de stad Shibuya, maar zonder veel van de hoofdcast uit de eerste titel. Beginnend met dit hoofdstuk omarmt de serie eindelijk de Cel-shaded 3D en stelt spelers in staat om 4 spelers van de Reapers 'Game te besturen: RindoTobben, Nagi Sho Minamimoto, oude bekende voor alle fans van de serie.

Eindelijk is ook vandaag een nieuwe trailer uitgebracht voor de geanimeerde serie komen voor April 2021 en dat geeft iedereen de kans om de avonturen van Neku en zijn metgezellen te zien vóór de release van deze Neo: The World Ends with You.