In de afgelopen uren Insomniac Games kondigde aan dat het een nieuwe update heeft geïntroduceerd op Marvel's Spider-Man Remastered, waardoor gebruikers eindelijk kunnen importeren hun bailouts van de PlayStation 4-versie van de titel.

Tijdens de afgelopen weken hadden de ontwikkelaars onthuld dat het niet mogelijk zou zijn om het bailouts van Marvel's Spider-man op old-gen tot de geremasterde versie op PlayStation 5, maar blijkbaar heeft de druk van de community het Insomniac-team ertoe gebracht om aan een stuk, waarmee u nu eenvoudig elke voortgang kunt overbrengen, zelfs op de nieuwe Sony-thuisconsole.

Om de overdracht van opgeslagen bestanden mogelijk te maken beide versies van Marvel's Spider-man, zowel die PlayStation 4, die PlayStation 5, moet worden bijgewerkt met de laatste gepubliceerde patches.