Hyrule Warriors: The Era of Calamity heeft lovende kritieken gekregen, maar zal de samenwerking tussen Nintendo en Koei Tecmo worden voortgezet?

Geïnterviewd door IGN, de producent van The Legend of Zelda Eiji Aonuma gaf zijn mening over crossovers en hun frequentie:

«We zijn altijd op zoek naar creatieve projecten van waarde, maar deze komen alleen dankzij de afstemming van bepaalde voorwaarden. Hier omdat Ik denk dat het moeilijk voor ons is om bewuste controle te hebben over de frequentie van deze titels. Wat betreft een derde hoofdstuk van Hyrule Warriors, de omstandigheden zouden weer op één lijn kunnen komen, maar alleen als er creatieve meirites ontstaan ​​zoals bij deze gelegenheid ».

Bedenk dat Hyrule Warriors: Age of Calamity sindsdien beschikbaar is 20 november 2020 exclusief voor Nintendo Switch.