Promotie met is niet genoeg YouTube Premiumnu Google Stadia begint te spellen weggeven om gebruikers te overtuigen om hun streamingplatform te proberen. De titel die wordt aangeboden door Free is Beautiful Today is Crayta, een interessante game-editor exclusief voor het platform van de geweldige G.

“Met Crayta kunnen spelers met verschillende achtergronden en talenten multiplayer-games maken met familie, vrienden en fans over de hele wereld. Creëer en werk in realtime samen, en deel uw games vervolgens onmiddellijk met de Crayta-community. Krachtig, flexibel, toegankelijk, leuk… Het maken van games is een spel geworden! "

Kort gezegd is het alternatief voor Dreams voorgesteld door Stadia en als je geïnteresseerd bent in het aanbod, is hier een van de spellen die je mogelijk opnieuw kunt maken op het deelplatform: Assassin's Creed: Valhalla… over.

Assassin's Creed Valhalla Preview op Stadia van stadions

Het aanbod is geldig tot 24 november 2020 en geactiveerd vanaf een Stadia-account, zonder dat je geabonneerd hoeft te zijn op de Stadia Pro-service.