Super Mario 3D All-Stars is bijgewerkt en introduceert de mogelijkheid om de GameCube-controller te gebruiken voor Super Mario Sunshine.

Dankzij patch 1.10 introduceert de collectie gewijd aan de titels in drie dimensies van de Nintendo-mascotte een welkome mogelijkheid. Na klachten van veel spelers vanwege slechte aanpassingsopties voor de besturing, komt de mogelijkheid om de controller aan te sluiten GameCube voor gebruik op Super Mario Sunshine. Nintendo bevestigde ook dat de andere twee titels in het pakket de controller alleen ondersteunen via de juiste adapter en dat de bovengenoemde hardware het is niet compatibel met Nintendo Switch Lite. De mogelijkheid om de camerabesturingen om te draaien is ook bevestigd, een functie waar veel fans om vragen.

We herinneren je eraan dat Super Mario 3D All-Stars in een beperkte tijd beschikbaar zal zijn tot 31 maart 2020. Als je dit zeer belangrijke stukje videogamegeschiedenis wilt herstellen, raden we je aan om op te schieten.