SAN JOSE, Californië - (BUSINESS WIRE) -ArkX Laboratoria, een toonaangevende leverancier van geavanceerde langeafstandstechnologieën voor spraakopname, heeft Redtree Solutions, het grootste pan-Europese elektronicabedrijf in de halfgeleiderindustrie, aangesteld als de exclusieve verkoopvertegenwoordiger in de markten van Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) voor zijn oplossing EveryWord ™ spraakproductie gereed.

De aankondiging valt samen met de groeiende vraag van Fortune 1000-bedrijven, fabrikanten van originele apparatuur en startups in de regio die hun spraakgestuurde slimme producten en apparaten op de markt willen brengen. Het EveryWord ™ -portfolio biedt een productieklaar pad dat ongeëvenaarde spraakinteractie-ervaringen biedt, terwijl risico's worden beperkt, ontwikkelingskosten worden verlaagd en de time-to-market wordt versneld.

Gebaseerd op de SoundClear ™ en FlexArray ™ -technologieën van Cirrus Logic, is de geavanceerde reeks productieklare spraakopnameprogramma's van ArkX superieur aan andere bestaande langeafstandsoplossingen voor spraakopnamen, en kunnen ze consumentenervaringen bieden veel hogere spraakinteractie.

De oorspronkelijke tekst van deze aankondiging, geschreven in de brontaal, is de officiële versie die authentiek is. De vertalingen worden uitsluitend aangeboden voor het gemak van de lezer en moeten verwijzen naar de tekst in de originele taal, die de enige rechtsgeldige is.

Contacten

Jean-Marie Houillon, +33 (0) 1 30 47 25 33

Bron BEDRIJFSDRAAD