De cover van Cyberpunk 2077 voor PS4 onthult een interessant detail: de titel bevat de twee Blu-ray voor de Sony-versie.

De cover van de game, in de PS4-versie, is online gegaan en laat de wereld de inhoud van de fysieke versie zien. De langverwachte house-titel CD Projekt zal niet alleen worden gevormd door twee schijven op de Sony-console, maar heeft minimaal 70 GB beschikbare ruimte op de console. Het pakket, dat u hieronder kunt zien, bevat:

  • De twee gameschijven;
  • Kleefstoffen;
  • Ansichtkaarten;
  • Wereld compendium;
  • De gamekaart;
  • Sommige in-game content.

We weten nog steeds niets over de Xbox One-versie van de titel, hoewel deze waarschijnlijk dezelfde inhoud zal bevatten als de PS4-editie. We herinneren u eraan dat Cyberpunk 2077 beschikbaar zal zijn, onder voorbehoud van verder uitstel, vanaf December 10 2020 op alle huidige en volgende generatie consoles van Sony en Microsoft, evenals op pc en Google Stadia.