De Poolse digitale winkel GOG de verkoopperiode is begonnen "Gemaakt in Polen", om al die videogames die in Polen zijn ontwikkeld, te promoten.

Om deze aanbiedingen te promoten, heeft de site besloten om het videospel aan zijn geregistreerde gebruikers te geven Slager, in de versie voor PC.

Slager is er een 2D-schieter, waarin de speler een cyborg bestuurt met als enig doel de mensheid uit te roeien: een titel die geschikt is voor de meeste spelers arcade en die echt iets willen proberen krankzinnig, hevigen van een zeer hoge moeilijkheidsgraad.

Ga naar het GOG-startpaginaregistreer je als je dat nog niet hebt gedaan en klik op de banner "Krijgen" om te kunnen download gratis het spel en heb het voor altijd in uw persoonlijke digitale bibliotheek.

Je hebt tijd om Butcher gratis te krijgen tot uren 15: 00 op woensdag 18 november, dus schiet op!