The Textorcist Het verhaal van Ray BibleWe blijven in Italië met de gratis game van deze week, aangeboden door Epic Games Store. Het is in feite een The Textorcist: The Story of Ray Bibbia.

Het spel is een heel bijzondere bullet hell, sterk geïnspireerd door de arcade van de jaren 80 en met een zeer hoge uitdaging. In de titel Morbidware, een volledig Italiaans softwarehuis, nemen we de rol van Ray Bible op ons, een privé-exorcist die de dreiging van een demonische aanval wil afwenden. Theatre of the clash zijn niemand minder dan de straten van Rome, krachtig verdedigd door De heilige kerk die de controle heeft, waarin we worden geroepen om de helse wezens te bevechten door handmatig exorcismen uit te voeren met ons toetsenbord, in een gameplay die soms doet denken aan die van Het typen van de doden.

The Textorcist: The Story of Ray Bibbia, kan gratis worden ingewisseld in de Epic Games Store en is inwisselbaar tot 17 november, 19 uur.