Hoewel we in november al de volgende generatie lucht inademen, met de nieuwe consoles die tussen deze en volgende week op de markt komen, blijft Microsoft zich concentreren op de oude glorie en voegt het de verwachte Halo 4 alle Master Chief Collection op pc.

De titel zal inderdaad zijn toegevoegd gratis voor iedereen die de collectie al bezit (en uiteraard ook voor degenen die deze later zullen kopen) vanaf de volgende 17 november, met alle grafische kenmerken die ook de geremasterde versies van de vorige Halo in de speciale editie hebben onderscheiden, die op de pc zijn aangekomen.

We herinneren je eraan dat uiteraard ook Halo 4, net als de rest uit de Master Chief Collection, vanaf de lancering beschikbaar zal zijn in de uitgebreide catalogus die wordt aangeboden door deXbox Game Pass, zowel op pc als op huidige en volgende generatie Xbox-consoles.