Een paar dagen geleden vertelden we je over de hackeraanval waardoor de broncode van Watch Dogs: Legion, vandaag praten we over een andere aanval op Capcom. Deze keer komt de buit verder overeen 1 TB van persoonlijke informatie: bankrekeningen, intellectueel eigendom, belastingontvangsten, contracten en meer.

Dit werd onthuld door de site De computer laten leeglopen, na het in bezit hebben gekregen van het bericht dat is achtergelaten door het ransomware-programma Ragnar Locker gebruikt om de aanval uit te voeren en zou vragen - volgens de malware-onderzoeker Pancak3 - aan het Japanse softwarehuis losgeld van 11 miljoen dollar.

Bovendien, volgens de MalwareHunterTeamzou de aanval op Capcom zijn uitgevoerd door dezelfde groep die in de voorgaande dagen het bekende Italiaanse bedrijf zou hebben aangevallen Campari.