PS5Als je op 19 november dacht dat je in de rij zou gaan staan ​​om iets te kopen PS5, je zult je plannen moeten herzien. Sony heeft namelijk officieel aangekondigd dat de consoles op dag één niet in fysieke winkels te koop zullen zijn.

De aankondiging kwam via de Officiële PlayStation-blog en bij de beslissing werd ook rekening gehouden met de complicaties als gevolg van Covid-19.

"Hallo allemaal, de lancering van PS5 op 12 november (of 19 november, afhankelijk van je regio) is nabij!" leest in de notitie. “In het belang van de veiligheid van onze spelers, dealers en medewerkers bevestigen we dat vandaag alle consoleverkopen op de lanceringsdag zullen plaatsvinden in de online winkels van onze partners. Er zullen op de lanceringsdag (12 november of 19 november, afhankelijk van de regio) geen eenheden te koop zijn in fysieke winkels, dus plan niet om te kamperen of in de rij te gaan staan ​​bij je plaatselijke winkel in de hoop een PS5 te vinden om te kopen. Blijf thuis veilig en bestel online ”.

In plaats daarvan andere spraak voor spelers die de console al hebben gereserveerd.

"Spelers die de afhaling van hun console bij hun plaatselijke winkelier hebben geboekt, kunnen dit op afspraak doen, in overeenstemming met de beveiligingsprotocollen van de winkel. Bevestig de details bij uw dealer ”.