Apex Legends seizoen 7Om 5 uur vanmorgen, Italiaanse tijd, gingen Apex Legends-spelers officieel de Seizoen 7 van de beroemde Battle Royale van Respawn. Met hemelvaart de deuren van Olympus, de nieuwe arena (die Kings Canyon vervangt in de rotaties) waarop de veldslagen van de eerste splitsing van het seizoen zullen plaatsvinden, met belangrijk nieuws.

Bovenal is er het debuut van het nieuwe speelbare personage, Horizon, met vaardigheden gebaseerd op manipulatie van de zwaartekracht die goed passen bij de nieuwe stad, het toneel van de botsingen. Daarin vinden spelers ook de drietand, een driezitsvoertuig waarmee je sneller kunt rijden, een echte noviteit voor de game die door EA is uitgegeven.

Eindelijk, met Ascension, landt Apex Legends eindelijk op Stoom, waar het van gisteren kan worden gedownload. Om toegang te krijgen tot het spel, moet je nog steeds inloggen met je eigen account Oorsprong.