God of War Ragnarok zal de titel GOTY 2021 winnen, althans volgens een van de ontwikkelaars. Meesterwerk in zicht?

Na de verrassingsaankondiging tijdens de PS5-showcase, God van de oorlog raagnarok hij toonde zichzelf nooit meer aan het publiek. Een van de ontwikkelaars, precies de UI-ontwerper en testers van het project, heeft echter een tweet gepubliceerd waarin hij zijn enthousiasme over dit langverwachte vervolg onthult. Hier is het bericht dat nu van het sociale netwerk is verwijderd:

"We werken aan iets speciaals en geks, het is tijd om ons klaar te maken voor het 2021-spel", dit zijn de woorden van de Santa Monica Studio. Het is niet duidelijk waarom het bericht van twitter werd geannuleerd, misschien werd binnen het ontwikkelteam deze persoonlijke mening over een game die nog bezig was niet op prijs gesteld?

Kunnen we binnenkort nieuws verwachten over Kratos dat naar PS5 komt? We zullen zeker als eerste op de hoogte zijn.