Gwent: The Witcher Card GameDat heeft CDProjekt RED aangekondigd Gwent: The Witcher Card Game heeft eindelijk een Draft Mode die komt in combinatie met het derde seizoen van Reis, het seizoensprogressiesysteem met werking vergelijkbaar met een echte Battle Pass.

In de nieuwe modus wordt spelers gevraagd om het vermogen van hun commandant te kiezen, een legendarische kaart als middelpunt van het kaartspel, een truc en een reeks pakketten met drie kaarten, gegroepeerd op basis van hun synergieën. De klim eindigt wanneer de zevende overwinning is behaald of wanneer de speler besluit te stoppen om een ​​nieuw type kaartspel te creëren.

Ook vanaf vandaag verkrijgbaar seizoen 3 van de reis die, zoals gezegd, spelers de mogelijkheid geeft om ornamenten te bemachtigen door simpelweg te spelen, terwijl de verschillende verhalende hoofdstukken van het verhaal van Alzur wekelijks worden ontgrendeld gedurende een periode van drie maanden.

De conceptmodus is al gratis beschikbaar su Gwent: The Witcher Card Game, evenals de basisversie van de Journey Pass. Voor dat laatste is het ook mogelijk om een ​​betaalde premiumpas te ontgrendelen met nog rijkere beloningen voor spelers.