De site Aangepaste platen, voorheen PlateStation genoemd, heeft aangekondigd een paar uur geleden de annulering van alle bestellingen die in de afgelopen dagen zijn verwerkt vanwege juridische bedreigingen die zijn ontvangen door de advocaten van Sony.

Sinds Sony heeft aangekondigd dat de PlayStation 5 zijplaten zullen worden verwijderbaarhebben verschillende gebruikers op internet hun fantasie de vrije loop gelaten om de nieuwe Sony-thuisconsole aan te passen om het 'aangenamer' voor het oog te maken, en Custom Plates was een van de sites die het al mogelijk hadden gemaakt om deze aangepaste stukken vooraf te bestellen.

Jammer dat de sitebeheerders de afgelopen uren alle accessoires voor PlayStation 5 uit hun winkel hebben moeten verwijderen en uitleggen dat het kleine bedrijf is benaderd door avvocati van de Japanse gigant die hen uitnodigde om elk product met betrekking tot de console van de site te verwijderen, anders dreigde de zaak te brengen in de rechtbank. 

Aangezien het voor Custom Plates.com niet mogelijk is om een ​​juridische strijd tegen de Goliath die Sony is, te steunen, was er voor het bedrijf geen ander alternatief dan alle reeds verwerkte bestellingen te annuleren, mits 100% restitutie iedereen die vooraf een gepersonaliseerde plaquette had besteld.