Ghostbusters Blair WitchHet is donderdag en zoals gewoonlijk is het ook de dag van de cadeautjes thuis Epic Games Store. Vandaag is het de beurt aan twee titels die ongetwijfeld ideaal zijn voor de Halloween-periode: Blair Witch en Ghostbusters: The Video Game Remastered.

Blair Witch een psychologische horror gemaakt door Bloober Team, meesters van het genre. Het is een first-person avontuur geïnspireerd op de beroemde filmfranchise, waarin de geconsolideerde spelmechanica is verwerkt die kenmerkend is voor de titels van de Poolse studio.

De andere titel als cadeau, Ghostbusters: The Video Game Remastered, Is de tie-in uit de geliefde filmreeks (die in 2021 wordt uitgebreid met het hoofdstuk "Legacy") op de Ghostbusters, hier protagonisten van een actie-avontuur gemaakt in 2009 door Sabre Interactive.

Beide titels kunnen gratis worden ingewisseld in de Epic Games Store tot 16 november 5 uur.