CD Projekt RED Cyberpunk 2077Cyberpunk 2077 was uitgesteld tot 10 december, wat betekent dat CDPR nog drie weken ter beschikking heeft om te werken aan wat de gebruikelijke patch van de eerste dag zal zijn. De officiële redenen voor het uitstel zijn niet bekendgemaakt, maar ze zijn gemakkelijk te herleiden tot de versies voor PS4 en Xbox One, die waarschijnlijk de meeste hoofdpijn hebben veroorzaakt tijdens het ontwikkelingsproces. Min of meer expliciete bevestiging werd gegeven door een Pools persbureau die de woorden van de CEO van CDProjekt RED rapporteerde, Adam Kicinski:

“De situatie is anders dan bij de vorige uitstel. De pc-game is klaar en de consoleversies van de volgende generatie draaien goed. Het bedrijf rondt het proces af met betrekking tot consoles die momenteel op de markt zijn. We zijn er zeker van dat we iets buitengewoons in handen hebben en wanneer de game wordt uitgebracht, zal iedereen de reden voor deze moeilijkheden begrijpen. Begrijp ons niet verkeerd, intern zijn we aan de ene kant gestrest, maar aan de andere kant hebben we veel vertrouwen in het product. En we zijn erg blij met wat we zullen voorstellen ".

Kocinski legde vervolgens uit hoe dit uitstel er ook toe zal leiden herschikking van de marketingcampagne Cyberpunk 2077, wat zeker zal leiden tot een lichte stijging van de kosten, ook al heeft hij ondanks de teleurstelling over het uitstel nog veel vertrouwen in de publieke reactie.