PS5Sony is een samenwerking aangegaan met Travis Scott voor PS5-promotie. Kondigde het bedrijf aan op zijn blog te zijn gaan werken met de beroemde rapper die hij zal worden "Strategische creatieve partner" voor Playstation vanaf nu. Het begin van de samenwerking ging gepaard met een eerste video waarin verschillende leden van het team verschijnen dat de hardware van de nieuwe console heeft ontwikkeld.

"We kwamen erachter dat Travis een grote Playstation-fan is, dus we begonnen een gesprek met hem dat leidde tot deze unieke samenwerking." we lezen in de post. "Door onze gedeelde passie voor gamen en creativiteit willen we samenwerken met Travis en zijn merk Cactus Jack om innovatieve ontwerpen te produceren waarvan we hopen dat ze onze fans in verrukking zullen brengen."

Sony heeft bevestigd dat het binnenkort meer details zal onthullen over de samenwerking met Scott voor de lancering van de PS5.