Vernietiging AllstarsDestruction AllStars, een van de Playstation 5-lanceringstitels, is officieel uitgesteld. De nieuwe releasedatum was vastgesteld voor februari 2021. Dit werd door Sony zelf aangekondigd met een post op het officiële PlayStation-blog.

“We wilden een korte update delen over onze plannen voor Destruction AllStars. We hebben besloten om de release van de game te verplaatsen van november 2020 naar februari 2021, wanneer deze gedurende twee maanden zal worden opgenomen in Playstation Plus, zonder extra kosten ”.

Playstation 5 verliest daarmee een van zijn lanceringstitels, maar het goede nieuws voor gamers is dat deze twee volle maanden wordt opgenomen binnen het Playstation Plus-abonnement. Alle spelers die al een pre-order hadden gemaakt, zowel in fysieke als digitale versie, krijgen hun geld terug.