Bloodstained: Ritual of the Night komt binnenkort op Android- en iOS-apparaten, laat de eerste afbeeldingen zien.

Geboren uit de geest van koji Igarashi, Blodstained: Ritual of the Night heeft groot succes behaald met meer dan een miljoen verkochte exemplaren. Na de aankondiging van de ondersteuning van de titel voor heel 2020, bevestigt ArtPlay de ontwikkeling van een versie van de game voor Android is iOS.

Dit zal bogen op nieuwe aanraakbedieningen, een nieuwe interface en een groot aantal nieuwe trofeeën. Bovendien worden de speciale opnamen aangepast om natuurlijker te worden uitgevoerd. We hebben nog geen releasedatum, maar we weten dat de betaalde inhoud dit ondersteunt ook de Italiaanse taal. Momenteel zijn de volgende spelafbeeldingen vrijgegeven:

Bloodstained: Ritual of the Night is momenteel beschikbaar voor Nintendo Switch, PS4, Xbox One en pc.