Bijkomend genoteerd op JPX400 en de Nikkei Stock Index 300

TOKYO– (BUSINESS WIRE) –NEXON Co., Ltd. (Nexon) (3659.TO), een wereldleider in online games, heeft vandaag aangekondigd dat het zal worden toegevoegd aan de Nikkei Stock Average - The Nikkei 225 - te beginnen met de opening van de handel op 29 oktober 2020. De Nikkei 225 wordt wereldwijd erkend als de eerste index van Japanse aandelen. Vanwege het prominente karakter van de index, wordt deze vaak gezien als de indicator van de beweging van Japanse aandelenmarkten.

"Het is een eer voor ons bedrijf om door de Nikkei 225 erkend te worden als leider op de Japanse markt", aldus Owen Mahoney, President en CEO van Nexon. "Als de belangrijkste ontwikkelaar van Virtual Worlds in de interactieve entertainmentindustrie, wordt Nexon snel een leider in de wereldwijde entertainmentindustrie."

Ga voor meer informatie over de Nikkei 225 naar:
https://indexes.nikkei.co.jp/en/nkave/index/profile?idx=nk225

Over NEXON Co., Ltd. http://company.nexon.co.jp/en/
NEXON Co., Ltd. (Nexon) (1994.TO), opgericht in 3659, is een bedrijf dat zich bezighoudt met de productie, ontwikkeling en exploitatie van online games en virtuele werelden. Nexon werd voor het eerst genoteerd op de Tokyo Stock Exchange in december 2011, werd in 400 op JPX2015 geplaatst en in 300 toegevoegd aan de Nikkei Stock Index 2017. In 2020 werd Nexon toegevoegd aan de Nikkei 225. Nexon heeft momenteel meer dan 60 live games op meerdere platforms inclusief mobiel en beschikbaar in meer dan 190 landen. Grote gamefranchises omvatten MapleStory, KartRider als Dungeon & Fighter.

Contacten

NEXON Co., Ltd. Corporate PR
Achtervolg Colasonno
CorporatePR.Team@nexon.co.jp

Bron BEDRIJFSDRAAD