LEGO e Adidas ze kondigden hun aan partnerschap zal worden voortgezet voor de komende jaren leven geven aan andere geweldige producten van verschillende soorten. Deze verlenging van de overeenkomst vloeit voort uit het grote succes dat ze hebben gehad bij zowel AFOL's als de rest van de mensen scarpe waarmee deze samenwerking is begonnen. We laten je achter om video- van presentatie en al persbericht ambtenaar van de twee bedrijven.

We delen het geloof in de kracht om vaardigheden, kracht en een betere toekomst op te bouwen door middel van creativiteit, het is tijd dat twee van 's werelds meest creatieve en geliefde merken in hetzelfde team spelen!

HERZOGENAURACH & BILLUND, 20 oktober 2020: Vandaag kondigde de LEGO Groep, het toonaangevende sportkledingmerk adidas en het favoriete speelgoedbedrijf van het huishouden, een meerjarige samenwerking aan. De samenwerking zal leiden tot nieuwe co-gecreëerde producten om creativiteit te inspireren en een meer speelse, positieve en inclusieve wereld te bevorderen voor volwassenen en kinderen met elke achtergrond of sportieve vaardigheid.

Net als de stenen die als inspiratie voor dit partnerschap dienen, brengt de samenwerking twee van de meest erkende en iconische merken samen en biedt het een gevarieerd portfolio van schoenen, kleding en hardware. Fans konden de creatieve ambitie van de samenwerking al verkennen met de beperkte release van de adidas Originals ZX 8000 LEGO sneaker in september.

"Het is onze missie om de bouwers van morgen te inspireren en te ontwikkelen en kinderen te helpen creatief te zijn en de vaardigheden te leren die ze nodig hebben om te gedijen", zei Julia Goldin, Chief Marketing Officer bij de LEGO Group. “Geweldige speelervaringen zijn een leuke manier om te leren en creatief zelfvertrouwen op te bouwen, net als sport - en daarom zijn we zo enthousiast over deze samenwerking. Samen, spel en sport laten kinderen de samenwerking en de principes van fair play ervaren, en bouwen ze mentale veerkracht op. Dit zijn cruciale levensvaardigheden die kinderen kunnen helpen hun volledige potentieel te ontsluiten. "

Aimee Arana, SVP General Manager, Global Training bij adidas zei “Ons doel is om de kracht van sport te gebruiken om levens te veranderen, gebaseerd op creativiteit als middel om mensen van alle leeftijden en achtergronden te inspireren. Een innovatieve partner als de LEGO Groep stelt ons in staat om samen nieuwe concepten en producten te bedenken die op een inclusieve manier creativiteit stimuleren en vooral de ontwikkeling van jongere generaties helpen. "

De eerste partnerschapsgesprekken begonnen in 2017 en in 2018 verwelkomde de LEGO Groep het adidas-team in LEGO House in Denemarken om de creativiteit de vrije loop te laten en te bepalen hoe een echte fusie van de twee merken het beste kan worden bevorderd. Die bijeenkomst was het startschot voor wat een dynamische en snelle samenwerking belooft te worden, met de eerste producten die naar verwachting vóór eind 2020 uitkomen. Producten voor verschillende sporten en een actieve levensstijl worden gelanceerd in december en in 2021, gericht op zowel kinderen als volwassenen. en verschillende LEGO-thema's kruisen.

Fans kunnen erop rekenen dat de collecties alles leveren wat ze van de LEGO Groep en adidas verwachten: kleurrijke, inventieve concepten die tot de verbeelding spreken, een gevoel van optimisme en tegelijkertijd de inzet van elk merk voor inclusiviteit weerspiegelen.

Lees meer over het adidas LEGO Partnership en hoe het de creatieve identiteit van toekomstige atleten opbouwt op het adidas-blog GamePlan A.