Een paar dagen geleden Sony kondigde de komst van een nieuwe aan gratis thema voor PlayStation 4 ter ere van de beweging Het leven van zwarte mensen is belangrijk. Het is duidelijk dat deze keuze zowel positief is genomen door supporters als negatief door tegenstanders van het wereldfenomeen dat de afgelopen maanden de gevoeligheid en interesse van het publiek heeft gemobiliseerd.

Onder de verschillende klachten die door de tegenstanders naar voren zijn gebracht, vinden we de altijd groene strijd om de slogan 'All Lives Matter' in zwang te brengen of discussies die verband houden met verschillende nieuwsverhalen van de afgelopen maanden en die enkele vreedzame en niet-vreedzame demonstraties van de beweging. Het is duidelijk dat de vlam dat onderscheidt sociale platforms, met een aantal gebruikers klaar om over te schakelen naar de kant van Microsoft, hoewel ook dit goed heeft geleid 250.000 dollar voor de oorzaak.